Έπιπλα μπάνιου


ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ!


Στα καταστήματα Τούρκας διαθέτουμε έπιπλα μπάνιου σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, καθώς και σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων ξύλου λάκας, ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε. Η ποιότητα της κατασκευής τους διασφαλίζει αντοχή στο χρόνο και, μάλιστα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, χωρίς να υστερούν σε design ή λειτουργικότητα.

Βρείτε στα καταστήματά μας -στη Ναύπακτο και το Αγρίνιο- μοναδικά έπιπλα μπάνιου, νιπτήρες, αξεσουάρ και ό,τι άλλο χρειάζεται για να εξοπλίσετε πλήρως το μπάνιο σας.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε κάθε γούστο, με ιδιαίτερο στυλ και εγγυημένη ποιότητα από κορυφαίους κατασκευαστές, στις πιο προσιτές τιμές!

Τα έπιπλα μπάνιου της εταιρείας μας είναι κατάλληλα να εξοπλίσουν τόσο τον προσωπικό, όσο και τον επαγγελματικό σας χώρο, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα καταλύματα. Ακόμα και οι πιο μεγάλες και απαιτητικές ξενοδοχειακές μονάδες θα βρουν σ’ εμάς τεράστια ποικιλία προϊόντων, για να εξοπλίσουν τα μπάνια των καταλυμάτων τους με όμορφα, μοντέρνα και ανθεκτικά έπιπλα.

Έπιπλα μπάνιου, μοντέρνας ή κλασικής αισθητικής, ικανά να εκπληρώσουν κάθε αισθητική απαίτηση.

Έπιπλα που διακρίνονται για τον πρακτικό σχεδιασμό, την εργονομία και το μοναδικό  στυλ τους, προσδίδοντας στο μπάνιο σας μια προσιτή πολυτέλεια!

Έπιπλα για να αποκτήσετε ένα μπάνιο… ανώτερο των προσδοκιών σας!

ΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΑΣ