Πλακάκια Κουζίνας


ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΥΛ & ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!


Ο σωστός τρόπος για να επιλέξετε πλακάκια κουζίνας είναι να έχετε ένα δείγμα του πάγκου και των ντουλαπιών σας, ώστε να τοποθετούνται δίπλα-δίπλα με τα πλακάκια που σας αρέσουν, για τον καλύτερο δυνατό χρωματικό συνδυασμό.

Στα καταστήματα Τούρκας διαθέτουμε μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια κουζίνας, σε διαφορετικές υφές/χρώματα/μεγέθη και σχέδια. Διαλέξτε αυτά που ταιριάζουν απόλυτα στην κουζίνα του σπιτιού ή του εξοχικού σας και δίνουν χρώμα στην καθημερινότητά σας! Η κουζίνα άλλωστε αποτελεί ένα σημαντικό χώρο του σπιτιού, καθώς εκεί γευματίζουμε και, πολλές φορές, χαλαρώνουμε!

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ιδιαίτερα σχέδια -γυαλιστερά ή ματ και πλακάκια-ψηφίδα από γυαλί σε πολλές διαστάσεις- με την υπογραφή ιταλικών και ισπανικών οίκων. Ανανεώστε την κουζίνα σας με πλακάκια που θα αναδείξουν το χώρο σας και θα δώσουν στο σπίτι σας, γενικότερα, το στυλ και το χαρακτήρα που θέλετε.

Είμαστε, πάντα, στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουμε στις επιλογές σας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς, ικανοποιούμε το γούστο και του πιο απαιτητικού πελάτη!

Προτάσεις για πλακάκια κουζίνας:

  • ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑΚΙ
  • ΛΕΥΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  • ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ INDUSTRIAL ΚΟΥΖΙΝΕΣ
  • ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ
  • ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ