Πλακάκια Εξωτερικού Χώρου


ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!


Βρείτε στα καταστήματά μας πλακάκια για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας και συνδυάστε ποιότητα και αισθητική, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς! Διαθέτουμε κορυφαία προϊόντα από μεγάλους ιταλικούς και ισπανικούς οίκους. Διάσημες υπογραφές σε πλακίδια που αντέχουν στο χρόνο, από την εταιρεία Τούρκας. Δημιουργήστε μία ξεχωριστή εικόνα στον εξωτερικό σας χώρο, οικιακό ή και επαγγελματικό.

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας, στη Ναύπακτο και το Αγρίνιο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας, για να λύσει απορίες και να δώσει συμβουλές. Βρείτε πλακίδια για τους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας, του εξοχικού ή του επαγγελματικού σας χώρου, με διάσημες ιταλικές υπογραφές και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Πλακάκια για βεράντες, για επενδύσεις ξενοδοχείων και όλων των επαγγελματικών χώρων. Επιλέξτε από τη μεγάλη μας συλλογή το σχέδιο και το χρώμα της αρεσκείας σας. Οι σχεδιαστικές προτάσεις για να ομορφύνετε τον εξωτερικό χώρο σας είναι πολλές… Πλακάκια σε διαφορετικά σχήματα, διαστάσεις, ποιότητες, επιφάνειες και χρωματισμούς, πάντα, με εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες!

Βρείτε στα καταστήματα Τούρκας αντιολισθητικά πλακάκια εξωτερικού χώρου τύπου γρανίτη, σε πολλές διαστάσεις. Επιλέξτε γυαλιστερά ή ματ πλακίδια! Συνδυάστε το πλακάκι-φόντο που σας αρέσει με τα ειδικά του τεμάχια -ψηφίδες, τουβλάκια, βότσαλα, μπορντούρες, σκαλοπάτια, σοβατεπί κ.λπ. Όλα τα πλακάκια μας είναι ανθεκτικά στις εξωτερικές συνθήκες και φέρουν την αξιοπιστία του ονόματος Τούρκας! Διαθέτουμε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Όταν η προσωπική σας απόλαυση απαιτεί ποιότητα υλικών, η εταιρεία Τούρκας αποτελεί την ιδανική λύση. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε πλακίδια, ψηφίδες και παραστάσεις που επενδύουν κάθε τύπο πισίνας και τον περιβάλλοντα χώρο της, χαρίζοντας ένα απόλυτα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ