Μπανιέρες – Ντουζιέρες


ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ!


Στα καταστήματα Τούρκας θα προμηθευτείτε τη μπανιέρα που θέλετε, στη διάσταση που ταιριάζει στο χώρο σας. Μπανιέρες από μαντέμι, χάλυβα ή ακρυλικό, μπανιέρες ευθύγραμμες/γωνιακές/ασύμμετρες ή ελεύθερης τοποθέτησης. Οι επώνυμες επιλογές σας από τα προϊόντα της εταιρείας μας εγγυώνται ασφάλεια, λειτουργικότητα και design, σε μοναδικές τιμές.

Οι μπανιέρες αποτελούν ένα βασικό στοιχείο τόσο της εικόνας του μπάνιου μας, όσο και της λειτουργικότητάς του. Στα καταστήματά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε μπανιέρες μοντέρνες και κλασικές. Μεταξύ άλλων, διαθέτουμε μπανιέρες με υδρομασάζ, οζονοθεραπεία, χρωματοθεραπεία!

Άνετες, ανατομικά σχεδιασμένες και με διάφορα αξεσουάρ, οι μπανιέρες της εταιρείας Τούρκας σάς χαρίζουν τη χαλαρωτική απόλαυση που χρωστάτε στον εαυτό σας, έπειτα από μια κοπιαστική ημέρα! Μπανιέρες επώνυμες, με την υπογραφή μεγάλων ιταλικών οίκων.

Βρείτε, επίσης, στα καταστήματά μας μεγάλη ποικιλία σε ντουζιέρες εγγυημένης ποιότητας, σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές. Οι ντουζιέρες μπάνιου που διαθέτουμε καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας, ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Επιλέξτε ντουζιέρες πορσελάνινες, ακρυλικές και συνθετικές, που θα ταιριάζουν απόλυτα στο προσωπικό σας γούστο και, φυσικά, στο χώρο σας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ